Home Instaswap 18 maart – recht zo die gaat!

18 maart – recht zo die gaat!

…en “die” gaat als een trein als je het mij vraagt! De goodies blijven zich opstapelen (figuurlijk dan hè, ze blijven netjes bij de sponsors tot het moment ná de swap waarop zij de goodies naar de winnaars kunnen gaan versturen) en dus blijf ik ze hier onder je neus schuiven!

instaswap

Stijlfactorij die o.a. arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben én binnenkort alweer de derde Stijlmarket in Panningen zullen organiseren , stellen drie toffe planken ter beschikking. Twee kleine en een grote plank die voor brood, hapjes etc.kunt gebruiken. Gemaakt door de mensen die begeleid worden door deze sociale onderneming. Voorzien van logo natuurlijk zodat iedereen kan zien dat jij een heuse Stijlplank hebt!

Hella Duijs  newly wed en maker van die supertoffe vaasjes? Die ja, heeft één van haar vriendinnen aan de kant gezet. Dat klinkt heel rottig maar het komt erop neer dat ze één van haar vaasjes Feline apart heeft gezet voor één van jullie  :mrgreen: . (leuk detail? Sandra, aanspreekpunt voor de goodiesponsors, zat bijna stampvoetend achter haar pc toen deze bijdrage binnen kwam….ze mag namelijk niet meedoen aan de verloting 🙄 )

Roosmarijn Knijnenburg, Dutch Designer stuurt één van jullie haar 5 vogelkaarten. Kunst in kleur!

Studio Inktvis, ontwerper van de meest populaire cactusafbeelding ever heeft weer wat leuke dingen voor jullie in petto! 2 swappers krijgen een verjaardagskalender en 5 kids krijgen een superleuke button mét bijbehorende kaart. Alles uit eigen atelier natuurlijk.

Ontbijtpret  Christy maakt vrienden met twee jongelingen onder ons. Éen jongen en één meisje kunnen lekker gaan slapen onder een superleuk nieuw dekbedovertrek van het bekende merk Bordfolk!

Een leuke mix van terugkerende en nieuwe goodiesponsors, wat een heerlijk gevoel én een fijne aanblik  😉 .

Dan over mijn oproep van gisteren, het wordt tijd dat ik ga taggen. Ik ga vanavond alle namen die ik tot nu toe heb doorgegeven taggen op Instagram . Heb jij de naam van je swapmaatje aan me doorgegeven omdat het een privé account betreft dan weet je het: staat het account a.s. maandagavond nog steeds privé dan mag je me mailen (is het account geopend dan hoef je niks te doen) want dán ga ik de betreffende persoon uit de lijst verwijderen en krijg jij van mij een ander swapmaatje toegewezen. Duidelijk? Vragen? Geen vragen? Mooi zo, wens ik je een hele gezellige vrijdagvond!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

PS: morgen gaan we naar de Stichting Kinderen van de Voedselbank om te overleggen hoe wij onze bijdrage het beste vorm kunnen geven! Waarvan we dat doen? Van de advertentie-inkomsten én van de inkomsten van alle seedpockets die we verkopen!

seedpocket

Voor maar 6,50 euro (verzendkosten worden door World of Wouda betaald) krijg je deze superleuke “zaadkaart”. Hoe, wat en waar kun je hier nog eens rustig nalezen! Ik hoorde van Paulien dat het best lekker gaat maar dat er nog genóeg kaarten beschikbaar zijn! Ook krijgt ze leuke reacties van swappers die deze kaarten voor hun swapmaatje bestellen! Topidee! Je helpt ons, de kids én ons milieu want als wij meer gaan zaaien komen er meer bijen en die…afijn….je snapt waar ik naartoe wil? Bestel zo’n kaart! :mrgreen:

2 thoughts on “18 maart – recht zo die gaat!

  1. Hey!
    Ik zie zulke toffe dingen voorbij komen en misschien een beetje een domme vraag… Maar moet je hiervoor meeloten of gaat het automatisch bij je inschrijving :$ is het voor iemand anders bedoeld? Kan ook afkorse!

    Improudtobe.NL Esmy Smit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *