Home Instaswap 17 maart – en zó gaan we het doen!

17 maart – en zó gaan we het doen!

“Power to those who mean so well”

 

 

Dus!  :mrgreen:  lees even mee. Er komen nog steeds meldingen van mensen die een swapmaatje toegewezen hebben gekregen met een PRIVÉ account. Jij en ik weten dat dát niet “mag” maar blijkbaar nog niet iedereen en dus……proberen we het nog één keer! Ik had er natuurlijk op 15 maart al over geschreven maar dat heeft niet heel veel uitgehaald. Ook heb ik op Instagram al veel mensen getagd in de hoop dat ze hun account dat tóch openbaar gaan maken. Er hebben zich inmiddels mensen gemeld die om welke reden dan ook hun account niet openbaar wíllen maken en met hen heb ik voor nu (!) afgesproken dat ze een extra account aanmaken voor de duur van deze swap. MAAR –> ik wil van die gesloten accounts af! Laat me duidelijk zijn (niet kattig…duidelijk 😉 ), in de beschrijving van hoe wat en waar over de instaswap staat duidelijk beschreven dat een account openbaar moet zijn. Ook op het inschrijfformulier heeft ieder van jullie aangevinkt dat het account openbaar is (het was een verplicht veld je kon dus niet verder als je geen vinkje zou hebben gezet 😈 ). Dus waarom er dan nog zóveel gesloten accounts zijn ……eerlijk gezegd snap ik dat niet goed. Maar goed….we willen iedereen nog een kans geven hun accounts te openen. Hoe gaan we dat doen?

Heb jij een swapmaatje toegewezen gekregen met een gesloten account mail dan naar info@instaswap.nl mét accountnaam van je maatje. Ik tag al die mensen op instagram en wil je vragen tot maandag te wachten. Is het account maandag nóg niet openbaar dan zien wij ons genoodzaakt de betreffende persoon uit te schrijven en een nieuwe koppeling te maken. Het is niet anders, zo hebben we het de vorige keer ook gedaan. Dat kun je stom vinden, maar zo zijn de “regels”. Zo simpel is het nou eenmaal. Ik ga met niemand meer de discussie aan over het waarom… (waarom moet mijn account openbaar zijn? )….het is wederom heel eenvoudig. Openheid van zaken, het gaat hier juist om de persoonlijke aandacht voor elkaar. Persoonlijke aandacht voor een privé account is simpelweg onmogelijk. Klaar. 🙂

Veel extra werk, ja….maar om het voor iedereen leuk te houden moet ik deze maatregelen gewoon nemen. Voordeel voor een organisator is dat je de regels zelf kunt opstellen….gevolg is dan wel dat je ook zorgt dat ze zoveel mogelijk nageleefd worden. Zeker in een community zo groot als de onze. Laten we er vooral samen voor zorgen dat dit “feestje”gevierd wordt zoals het bedoeld is!

RESERVESWAPPERS:

Omdat we nu al weten dat er dingen/zendingen verkeerd zullen gaan en er mensen met lege handen achterblijven willen we nu al een oproep plaatsen voor reserveswappers. Jullie weten misschien wel al dat we dat elke keer doen. Er zijn altijd lieve mensen die een extra swap willen maken voor hen die niks gekregen hebben en zo willen we ervoor zorgen dat iedereen (zoveel mogelijk) iets krijgt! Vorige keer had ik er net een paar tekort maar ook daar heb ik natuurlijk geen invloed op. Wéét gewoon dat we er alles aan doen om iedereen van een leuke swap te voorzien. Wil je je aanmelden als reserveswapper dan stuur je een mailtje met als onderwerp RESERVESWAPPER naar info@instaswap.nl.  Ik ga je dan op een lijst zetten waar ik dan later eventueel uit kan putten als het nodig is.

Heel veel tekst maar af en toe moet ik even bijsturen  😉 . Dat begrijpen jullie vást!
Morgen weer wat leuks oké? #goodies!

Liefs en dankjewel alvast voor je medewerking en begrip!

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *