Home Instaswap 16 maart – sponsorgoodies deel zoveel en dat ene

16 maart – sponsorgoodies deel zoveel en dat ene

dat ene…..zijnde……dé vraag….STAAT JE ACCOUNT OPENBAAR? :roll:  en daar durf ik dan best achteraan te vragen of je überhaupt foto’s op je account hebt staan? (echt, er zijn er met zero pics!) En als die er dan staan, is het dan niet alleen handelswaar omdat je een webshop hebt? Het is wel handig als je swapmaatje een béétje een idee krijgt van wie ze voor zich heeft toch? #justsaying.

Amen, door naar de sponsorgoodies…ik stoom even door want ik wil die laptop dicht…ik heb vandaag bijna gevochten….met mijn dropbox (don’t ask  :roll: ) dus het wordt tijd even de klep te sluiten. Natuurlijk niet voordat ik jullie weer lekker heb gemaakt van meer goodies te we te verloten hebben na afloop van de swap! Komen ze….

Afbeeldingen25

Luova Tytto stuurt twee van jullie zo’n tof notitieboekje toe! Die heb je, naar mijn mening, nooit genoeg :) .

Echt Ilona  gaat los met een bunnyslinger met 6 figuurtjes in kleur naar keuze voor één swapper, een knikkerzak voor een andere swapper én 10% korting voor iedereen die meedoet en de code instaswap2016 gebruikt op haar website! (tot 18 april geldig). Hee kids, leuk of wat?

Lumacreations    a.k.a “ons May” ….zij zorgt ervoor dat alle logo’s en banners knap op onze website komen én zij doneert ook nog eens 2 sets van haar nieuwste ontwerp, de “Kakdus” kaarten!

ByChristina  heeft ‘m klaar hangen hoor, dé sjaal zeg maar. De sjaal die je al een paar keer eerder op mijn account voorbij zag komen. Ik blogde erover en ze had een super aktiecode voor lezers van mijn blog. Maar nu…..gaat ze gewoon één van jullie dé sjaal sturen! In light blue/light grey (iets anders dan op de foto maar nét zo mooi). Niet duwen niet trekken dames, de verloting zal geheel willekeurig gebeuren én we zijn niet omkoopbaar…. :mrgreen: 

Twentyseven – made by Pientje   Pien liet al twee kleuren zien op Instagram, twee kleuren die ze speciaal voor ons gaat gebruiken. Wat gaat ze maken? Twee macramé plantenhangers, een in okergoud en een in roze! Lucky you…two :) .

Evice Creatief   een naamslinger, van jute met natuurlijk je eigen naam erop! Kidsswappers, wie wil er nou geen slinger op zijn/haar kamer?! Vieren wat je vieren kunt hoor!

Weer 6 gulle gevers. Hm hm, kun je er nog een paar aan? Morgen dan maar same place? New goodies? 😆

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

 

O, trouwens…..er zijn een aantal swappers die nog géén mail met adres hebben ontvangen. Jullie zijn in de map BOUNCE terecht gekomen omdat er iets mankeert aan jullie emailadres. Wellicht een typefoutje in al je enthousiasme? Hoe dan ook, ik ga jullie de komende dagen mailen hoor……als m’n dropbox doet wat ík wil  :roll:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *