Home Instaswap 13 september 2016

13 september 2016

ennnnnn zoals elke editie hebben we ook dit keer het inschrijfformulier weer eerder online gezet dan we met jullie hebben gecommuniceerd. Noem ons suf maar we hebben daar nog elke keer veel lol om 🙂 . Binnen no time vliegen de ‘kijkcijfers’ op de website de lucht in en stromen de aanmeldingen binnen. Voor ons ook weer een ‘poeh’ moment om te zien dat het concept nog steeds enthousiast ontvangen wordt. Dat laatste weten we eigenlijk wel want elke week komt er wel een mailtje binnen met de vraag wanneer we weer gaan ‘swappen’! 🙂 . Nou, nú dus! De inschrijving is geopend en je kunt (met een openbaar account! ) inschrijven via het formulier hier op de website. Voor de Instaswap klik je hier en voor de Kidsswap hier.

BEVESTIGINGSMAIL:

Ook dit jaar blijken providers als Gmail en Hotmail onze bevestigingsemails weer te blokkeren! Daar balen wij natuurlijk enorm van want dat is niet iets dat wíj kunnen oplossen. Een tip is daarom goed te kijken tijdens het inschrijven. Voer je gegevens foutloos is ( we kunnen je niet bereiken als je je eigen emailadres foutief ingevuld hebt bijvoorbeeld) , neem je tijd en klik uiteindelijk maar één keer op de button ‘INSCHRIJVEN’. Als het goed is krijg je dan een bevestiging op je scherm te zien en dan kun je er gewoon van uitgaan dat je ingeschreven bent. 🙂

Tot zover de huishoudelijke mededelingen, tijd voor ons adverteerders! Bedrijven die ons financieel helpen Project S uit te kunnen voeren aan het einde van het jaar. Onze teams zijn al aan het brainstormen en zullen ook hun best doen sponsoren in hun eigen regio te vinden maar we hebben natuurlijk altijd geld nodig om hen te ondersteunen daar waar nodig! In ruil voor je bijdrage krijg je een VIP plaats(en) op onze website namelijk op de pagina waar alles uitgelegd wordt, op het inschrijfformulier voor de instaswap, op het inschrijfformulier voor de kidsswap én op het aanmeldingsformulier voor de nieuwsbrief. Dat zijn dus alle plaatsen waar veel mensen komen! Wil jij dat voor jouw bedrijf ook of wil je zelfs in onze nieuwsbrief (4000+) staan dan kun je hier lezen wat de mogelijkheden zijn. Wees snel want hoe eerder je erbij bent hoe meer aandacht je krijgt!

Slimme adverteerders zorgden dat ze er meteen vanaf de start van deze editie bij waren, ik stel ze aan je voor!

adv

Marieke Rusticus met haar prachtige shop en interieurstylingbureau! Voor kleine en grote meubels en woonaccessoires en alle vragen die je over je interieur hebt kun je bij deze enthousiaste dames terecht!

 

adv1

Als je eens een vakantiewoning wilt huren die écht mooi en sfeervol is ingericht moet je even op de website van Huisje van Hout gaan kijken! Tamira heeft helemaal begrepen hoe je gasten een welkom gevoel geeft! Er zullen er beslist zijn die niet meer naar huis willen. Haar huisjes liggen in Drenthe en in Noordwijk op de mooiste plekken die je maar kunt bedenken, in het bos en dicht bij de zee.

adv2

Studio Inktvis is bij de meeste swappers misschien wel bekend! Mary Ann is eigenaar en creatief brein van deze vrolijke Studio met ontzettend veel mooie en grappige kaarten, posters, kalenders, muurdecoratie etc. Een ‘iconisch’ ontwerp van haar hand is de beroemde lieve cactus.

Deze website wíl je gewoon zien, echt waar. Niet omdat ze onze adverteerders zijn maar omdat ze allemaal een heel eigen stijl hebben en je absoluut zullen inspireren!

Vergeet niet ons instagramaccount (@instaswapfoundation) te volgen, later vandaag zal daar beslist weer een tussenstand geplaatst worden :). Inschrijven kan nog tot 26 september en we hebben weer een limiet van maximaal 2000 deelnemers!

 

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

PS: heb je een blog geschreven over onze Instaswap/Kidsswap? Stuur de link dan naar info@instaswap.nl. Wij maken ook dit jaar weer een lijstje om te kunnen plaatsen op de website.

FOR OUR ENGLISH SWAPPERS!

You can enter the instaswap here! Please make sure you sign up with the correct information. For example:  we can’t reach you if you make a mistake in your emailadress (it happens 😉 ) and so we cannot contact you by the time we are sending out adresses of swapbuddies. So, write slowly 😉  and if you see a confirmation on your screen you’re in! Providers like Gmail and Hotmail are again blocking all our confirmation emails. *sigh*

Alle the information can be found here, als in English, but if there’s still a question please contact us at info@instaswap.nl :).

2 thoughts on “13 september 2016

  1. Hallo Lynda,
    Ik heb gmail en ik heb wel een bevestigingsmail gekregen, maar die staat tussen mijn spam, maar hij is er dus wel

  2. Pingback: Bloggers over Instaswap > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *