Home Instaswap 1 maart 2016

1 maart 2016

Knallende kurken zijn er niks bij, de Dolle Dagen bij de Bijenkorf zouden jaloers op ons zijn…..de inschrijving is geopend!

Nah ja, dat deden we stiekem gisteravond om 20.00 uur al want hee, als die extra dag er niet was geweest was het gisteren al 1 maart :P. Anyway, tijdens een bestuursvergadering (hoe klinkt dat!!! 😉 ) per Skype kregen we een go van , inmiddels Magic, Mike (onze techneut) dat de formulieren geactiveerd waren dus tja…..wat doe je dan? Dus dat! We zijn “aan”!

We hebben even een “dingetje” met de bevestigingsmailtjes maar zijn druk doende dat op te lossen. Ik kan alleen zeggen dat de inschrijvingen die we al konden controleren ook allemaal goed gegaan zijn dus heb hoop ;). Het komt uiteindelijk allemaal goed ! (zeg ik dat niet bij elke editie wel een keer? :) ). Alle mailtjes over bevestigingen heb ik even op een lijst gezet en zodra ik meer weet ga ik iedereen mailen. (even geduld svp 😉 ).  Ik heb op dit moment nog geen tussenstand gekregen maar bij de laatste telling waren er dus al 750 inschrijvingen binnen! Binnen nog geen dag he…..onwerkelijk en VET gaaf! 😀

Nou moet ik natuurlijk haast maken met jullie op de hoogte houden via dit plekje op de website. Ik kan je vertellen dat er al goodiesponsors zich gemeld hebben (wil je ook goodiesponsor zijn dan mag je mailen naar sandra@instaswap.nl ) en dat ook de plekken voor nieuwe adverteerders weer keurig schoon en ready to go zijn! (wil je adverteren dan mag je mailen naar chantal@instaswap.nl )

Hier zul je tussentijdse updates over vanalles en nog wat kunnen gaan lezen. Just like old times ! Ik zal op mijn IG account melden als er een nieuwe blogpost voor jullie klaar staat.

Ik ga even beginnen met de Pre Swap Give Away. Leuk voor alle inschrijvers om de tijd een beetje te doden totdat de adressen verstuurd zullen worden. Leuk? Superleuk!

kindness

Deze foto hebben jullie misschien al voorbij zien komen? Karakter Prints heeft speciaal voor ons een stempel gemaakt! “Share some Kindness” kun je hiermee overal op stempelen! Ehm…als je er eentje wint natuurlijk WANT…. *drumroll* in de periode tot aan het sluiten van de inschrijving worden er 5 stempels weggegeven, 1 goodiebag én een workshop voor max.8 personen! Iedereen die zich inschrijft maakt dus gewoon kans op een van deze leukerds. Alles werd dus speciaal voor deze editie gemaakt én samengesteld door Bart van Karakter Prints. Op IG kan je hem hier gaan volgen!

instaswapmerchandise

Nu al een feestje! Het feestje wordt groter als ik je vertel dat de eerste seedpockets voor ons goede doel al besteld zijn bij World of Wouda! (Paulien kun je hier volgen op IG). Ik durf best te zeggen dat je gerust alvast kunt bestellen want het goede doel is weer erg leuk! Meer daarover bewaar ik tot morgen, het wordt anders zo’n lap tekst. Toch?

*hum*…laatste mededeling…….JE ACCOUNT MOET OPENBAAR ZIJN……dus dat…….ik zie nog steeds privé accounts voorbijkomen onder de inschrijvers. Doe mij …en jezelf een lol. Het ís immers een voorwaarde om mee te kunnen doen he ;). #justsaying

Genoeg voor nu, fijne avond en wat FIJN dat jullie er weer zijn!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

 

 

 

bron header blogpost: heygorg.com

One thought on “1 maart 2016

  1. Pingback: 6 maart, update Instaswap so far – ja hoor, we leven nog … > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *